De Wilde Winkel

We verkopen een uitgebreid assortiment vleessoorten: wild zwijn, damhert, edelhert, ree, haas, gans, konijn, eend, fazant en duif. Van braadvlees (om rood te serveren) en werkvlees (om langzaam te garen) tot hammen, worsten, stoofpotten, pekelvlees en een keur aan gerookte producten. Omdat De Wilde Slager voornamelijk wild uit Nederland (en incidenteel uit Duitsland) inkoopt, zijn we afhankelijk van het aanbod. We hebben het hele jaar rond een selectie vers op voorraad: in het voorjaar gans en duif, in de zomer ree en zwijn, in de herfst tot eind december haas, fazant, hert, zwijn, ree en konijn.

Soms zullen we het wildassortiment aanvullen met andere duurzame vleesproducten: lam van de Waddendijk, Schotse Hooglander uit natuurgebieden in het noorden van Nederland of bijzonder biologisch gevogelte zoals kip, tamme eend en tamme gans. In de winkel kunt u iets uitzoeken van het aanbod dat er is, iets bestellen, of een reservering plaatsen voor een andere keer. Ook kunt u uw eigen wild laten slachten, verpakken en etiketteren.

“Koop een heel ree, zwijn, rund, lam of hert alleen of samen met vrienden of familie en krijg deze keurig per portie vacuüm verpakt thuisbezorgd!”

Slager David geeft graag advies over de bereiding van het vlees en kan ook meedenken over het combineren daarvan. Wat dacht u bijvoorbeeld van langzaam gegaarde reeschenkel met gegrilde witlof, platte bil van wild zwijn met zuurkool, een jachtschotel van haas, gebraden eendenborst met zoute bonenstamppot en gepofte pastinaak, bitterballen van reeragout, …

Ook kunt u bij ons terecht voor andere lokale producten, zoals kazen, aardappelen van het hogeland, groenten en kruiden uit de omgeving en wat David verder op zijn tochten tegenkomt. De samenstelling van deze producten is natuurlijk ook weer afhankelijk van het aanbod. Daarnaast verkopen we een kleine topselectie aan pannen, messen en snijplanken.