Skip to content

Over ons

David Rutgers over smaak en duurzaamheid

David Rutgers

Sinds mijn 15e actief bezig met voedsel. Enorm geïnteresseerd in de herkomst en het idee achter etenswaren. Altijd op zoek naar de basis, de essentie van eten. Een kok en slager als vak, niet als kunst.

Geen opsmuk en overbodige frutsels. Maar simpele, diepe en aangename smaken. Al jaren werk ik samen met lokale leveranciers op het gebied van vlees, wild, groenten en kruiden maar ook vis, kaas en brood.

Voor mij is wild het hoogst haalbare op vleesgebied. Zowel qua smaak en duurzaamheid alsmede diversiteit. De keuze in wild en bereidingen maar ook kwaliteit en de verschillende jaargetijden maakt het dat je steeds met een nieuw product bezig bent. Geen twee ganzen zijn gelijk. Dat is soms moeilijk en onpraktisch maar vooral erg leuk en interessant.
Foto: Corné Sparidaens

Wilde Slager

Wij benaderen wild in de breedste zin van het woord, niet alleen verwerken en verpakken maar ook bereiding, verduurzaming van de sector en de jacht. Met liefde en aandacht bereik je het mooiste resultaat.

De jagers krijgen een goede prijs voor hun wild en daarvoor in de plaats vragen wij van de jager een weidelijk beheer van het jachtveld en correcte verzorging van het wild. Dit resulteert in een aantrekkelijk product voor zowel jager, slager als consument.

Bent u jager en wilt u graag wild aanleveren, neem dan contact op. Bent u consument en wilt u graag meer weten over onze werkwijze, hebt u vragen over de herkomst van producten of over de jacht en wild in algemene zin. Neem gerust contact op via mail, app of telefoon.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

VUL HIERONDER UW E-MAILADRES IN EN U WORDT OP DE HOOGTE GEHOUDEN