Skip to content

De Wilde School

Wilt u graag leren hoe u wild vilt, uitbeent of bereidt?

Dat kan!

Naast de slagerij en keuken geven wij ook workshops, demonstraties korte en langdurige lessen. We geven graag onze vaardigheden door.

Meer info, vragen of reserveren?
Bel mij op 0623885232

Mogelijkheden zijn divers en dikwijls maatwerk,
hieronder enkele mogelijkheden:

Slachtworkshop

1 t/m 4 personen.

425

Duur: ca. 3 uur.

Een ree villen, uitbenen en portioneren
Het hele dier mag mee naar huis genomen worden

Kookworkshop

tot max 8 personen (in de slagerij)

106 p.p.

Duur: ca. 4,5 uur.

4 gerechten van wild, passende wijnen.
Vanaf de basis, geen kant en klaar

BBQ workshop

voor grote gezelschappen

25 p.p

Prijs vanaf

open vuur, worst draaien, spiesjes maken en hamburgers vormen
Zelf brood, salade en sauzen maken
Locatie & duur in overleg

Werkend leren

Trainée bij De Wilde Slager

0

heb je een dag over en wil je graag op een regelmatige basis werkervaring opdoen in de wildbranche

geweldig veel kennis en plezier
af en toe een goed stuk vlees.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

VUL HIERONDER UW E-MAILADRES IN EN U WORDT OP DE HOOGTE GEHOUDEN