De Wilde School

Kom met vrienden, collega’s en/of familie een dagje meekijken in de slagerij. Voor de gezelligheid, of omdat u een vrijgezellenfeestje/gezinsdag/teambuildingsavond/… organiseert. We noemen hieronder enkele mogelijkheden, maar in overleg met David kan natuurlijk ook met specifieke wensen rekening gehouden worden.

“Kom samen met je beste vrienden een lam, hert of zwijn uitbenen, draai je eigen worsten en gehakt, snijd bief- en braadstukken en neem ieder je eigen pakket mee naar huis!”


Kookworkshops op maat

In de slagerijkeuken kunt u met een groep van 2 tot 10 personen komen koken, eten en drinken. We maken er een gezellige en leerzame workshop van. De invulling bepalen we in overleg, zodat u gegarandeerd bent van een workshop die bij uw wensen aansluit. Uitsluitend op aanvraag, vanaf ca €35,- pp.


Demonstraties

In de slagerijkeuken geven we regelmatig demonstraties ontvellen, slachten en uitbenen. Tijdens deze colleges zijn er produkten te proeven en kunt u het wild letterlijk aanraken, ruiken en proeven.

Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Deelname (individueel of met een groep) kan alleen als u zich inschrijft. Prijs: vanaf €25,-pp (prijs afhankelijk van type masterclass). Info en data kunt u vinden op onze kalender.


Praktijklessen slachten en uitbenen

Deze lessen bieden wij aan voor groepen van 2 tot 6 personen. U leert het hele dier in technische delen te snijden en te portioneren. Daarnaast bespreken we hoe bepaalde delen bereid dienen te worden. Al het vlees en eventuele verwerkingen daarvan mogen mee naar huis genomen worden na de workshop.

Let op: dit is een dagvullende les afhankelijk van de keuze van slachtdier, prijs vanaf €100,- pp.